En Guide til at få dårlig kredit hjem forbedring lån

Du måske ønsker at undersøge dårlig kredit hjem forbedring lån, men er usikker på hvor du skal begynde. Efter alt, hvordan får man en god lån når din kredit er ikke den største?

Hvad du sikkert ikke klar over at der er en række långivere, der tilbyder dårlig kredit hjem forbedring lån, som bruger egenkapital i dit hjem eller anden fast ejendom til at bestemme mængden af lånet med ingen supplerende sikkerhed nødvendig.

Disse dårlig kredit hjem forbedring lån kan bruges til at lave reparationer til dit hjem eller fast ejendom, eller de kan finansiere udvidelser, nye bygninger, eller nogen af en række af hjem forbedringsprojekter.

Nøglen til at få disse lån er at vide, hvor de anvender og hvad de ser på én gang du gør.

At finde steder at anvende

En række banker, finansieringsselskaber og andre långivere tilbyde forskellige dårlig kredit hjem forbedring lån.

Mange af disse långivere annoncere dette faktum med print, tv- og radio-annoncer… dog vil dem med de flashier annoncer ofte har du betaler for deres annonceringsomkostninger med ekstra gebyrer og højere renter.

Det bedste sted at begynde at lede efter dårlige kredit hjem forbedring lån er den bank eller kreditforening hvor du har tidligere konti… checks, opsparing, eller endog andre lån.

Da du er en tilbagevendende kunde, kan du endda få en reduceret rentesats. Ikke tage det første tilbud, du får, men medmindre du er sikker på, at du ikke kunne slå det andre steder.

Få mindst fire eller fem forskellige citater for dårlig kredit hjem forbedring lån før det besluttes på en, så at du kan gøre den mest informeret beslutning.

Belåning af egenkapitalen

Dårlig kredit hjem forbedring lån basere de beløb, som du låne ud af egenkapital i dit hjem eller fast ejendom, som er mængden af pant eller boliglånet, som du har båret frugt. 100% equity betyder, at du ejer hjemmet eller fast ejendom helt, 30% equity betyder, at en bank eller långiver har tilbageholdelsesret eller retskrav på det og du har kun betalt 30% af de penge, du lånt til at købe det.

Mere egenkapital du har i dit hjem de større beløb vil du være berettiget til, når du ansøger om dårlig kredit hjem forbedring lån, og kan også forårsage du at have lavere renter, hvis egenkapitalen er høj i forhold til lånebeløbet du anmoder om.

Tre måneders kredit reparation

Har dårlig kredit kan være en stigmatisering, der kan tage år at komme af med, men i nogle tilfælde virkningerne af din indsats kan ses i så lidt som tre måneder.

Begynde at forsøge at betale så meget for din udestående gæld flere måneder, før du begynde shopping for lån, og sørg for at gøre alle dine betalinger til tiden. Dette vil skabe en lille boble af positive betænkninger i dit kredithistorie, som nogle potentielle långivere vil se som et tegn på, at du gør et forsøg på at vende dine finanser.

Det er en god idé at starte mindst tre måneder forinden, da nogle kreditorer kun indberette kvartalsvis… plus det giver dig tre måneder værd af nedbringelse af gælden, som er en velsignelse uanset alt andet.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.