Løn af Profession – vælge klogt

Lønninger kvantificere en pris, at systemet er villige til at betale for en færdighed. Men det tager ikke hensyn er dit potentiale. Dit potentiale kommer i spil som du eksperimentere og udvikle. For at komme ind i de højeste betalte parenteser du skal naturligvis være meget dygtige med din dygtighed, identificere huller i markederne, identificere nye tendenser og oprette din tilstedeværelse i disse områder. Dine oplevelser, tid investeret og evne til at tilpasse og udvide vil alle tælle i dit valg.
Mere ofte end ikke klarer dem, der har en naturlig tilbøjelighed, flair eller smag til en bestemt sti, sig bedre i dette område. Dette gør livet let, når vi identificerer, hvad vi har en flair eller smag til, og selvom de fleste af os beskedent kigge rundt og spekulerer på, hvad vi har en flair for, hver af os har det i os og må ærligt finde det fordi der er en profession eller karrierevalg for alt. Valg er ubegrænsede, og du skal udøve din magt valg klogt og ærligt. Fra finansielle genier til filmen moghuls, fra erhvervsfolk til rige landmænd, fra computer eksperter forfattere, fra ingeniører og læger til is eller chokolade producenter – er karrierevalg brede og grænseløs.
Løn klogt, arbejdsmarkedet er nogenlunde struktureret – dvs det betaler så meget for denne standard færdighed sæt (identificeret via din akademiske uddannelse og erfaring). Hvilket betyder, at hvis du er god til matematik, videnskab og analytiske nok, ingeniør kunne tjene som et fint erhverv. Med en forkærlighed for videnskab et ønske om at helbrede og et erhverv, der beskæftiger sig med syge mennesker, så er medicin en apt valg. Hvis du kan lide eventyr du kunne vælge at være en pilot. Virksomhedernes verden betaler godt for ledere, der leverer resultater finansielt og du kunne udstyre dem med færdigheder af en MBA, eller være en økonomisk ekspert, hvis du kan lide tal, regnskab, investeringer og porteføljer. Hvis du er god til at analysere, udlede og er velformuleret kan du blive en advokat.
Jo mere risikobetonede erhverv, den mere berømmelse og rigdom af kurset. Der er mange der griner de kreative erhverv såsom skuespil, musik, skrivning osv og sige at man ikke kan tjene penge i sådanne erhverv men det er en kendsgerning, at dem, der er blandt de rigeste hagl fra disse erhverv. Ligeledes starter virksomheder ikke ses også som en stor karrierevalg på grund af de involverede risici, men derefter de rigeste mennesker omkring er succesfulde erhvervsfolk.
Det koges ned til én ting. Vælg godt og intuitivt. Du gør hvad du elsker at gøre, vil du helt sikkert har ingen grænser for du lærred. Du kan flyve så højt som du ønsker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.